Beoordeling 8.9 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 Pintrest  Pintrest  Pintrest  Instagram  Facebook

Maatwerk keukens

Dé perfecte keuken voor u: daar is er maar één van. Oosterom Keukens en Interieurbouw B.V. ontwerpt, bouwt en installeert keukens geheel op maat in alle woonstijlen. Of u nu houdt van strak en modern design of van traditioneel en landelijk: wij vertalen uw wensen in een ontwerp dat aansluit bij uw smaak en leefwijze. Wij ontwerpen en produceren alles zelf op maat en zijn dus niet gebonden aan standaardmaten. Alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk, in combinatie met de door u uitgekozen materialen en design.

Lees meer

Voor de inrichting van de keukenkasten maken wij gebruik van de modernste en nieuwste materialen en technieken. Daarbij kunt u denken aan innovatieve kast- en lade-indelingen, materialen als composiet, natuursteen, Corean en Beton Ciré voor werkbladen en spoelbakken, in combinatie met een passende kraan en Quooker.

U kunt voor elk merk inbouwapparatuur bij ons terecht met de bijhorende service en garanties. Deze apparatuur bouwen we in onze fabriek in, om zo de beste aansluiting van de keukendeurtjes en andere elementen te realiseren.

Ons doel: u optimaal laten genieten van uw nieuwe keuken. Ergonomie en gebruiksgemak spelen dus ook een rol in ons ontwerp. Daarom besteden we bij het ontwerp veel aandacht aan de indeling van uw keuken. U zult veel prettiger in uw keuken kunnen werken als de samenhangende componenten van uw keuken op de juiste plaats zijn ingedeeld.

Laat u inspireren en bekijk onze foto gallery om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Lees minder

Adresgegevens
  • Hoge Bergen 13
  • 4704 RH
  • Roosendaal
>
Openingstijden
  • Ma t/m vrij van 8:00-17:00
  • Zaterdag en S'avonds uitsluitend op afspraak
Sitemap

© Oosterom l Maatwerk Keukens l Maatwerk Kasten 2018 - Website & SEO door MHMediaOplossingen.nl