Beoordeling 8.9 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 Pintrest  Pintrest  Pintrest  Instagram  Facebook

Luxe Keukens Bergen op Zoom

Luxe keukens Bergen op Zoom. Een modern en luxe ontwerp? Misschien wel een greeploze keuken of juist met greep. Een hoogglans keuken of juist niet? Oosterom Keukens vindt dat een design keuken een unieke keuken met een perfecte afwerking moet zijn.

EEN LUXE KEUKENS BERGEN OP ZOOM

Een design keuken voor het middel, hoog en topsegment! Dé perfecte keuken voor u: daar is er maar één van. Oosterom Keukens en Interieurbouw B.V. ontwerpt, bouwt en installeert keukens geheel op maat in alle woonstijlen. Of u nu houdt van strak en modern design of van traditioneel en landelijk: wij vertalen uw wensen in een ontwerp dat aansluit bij uw smaak en leefwijze. Keukens Bergen op Zoom, wij ontwerpen en produceren alles zelf op maat en zijn dus niet gebonden aan standaardmaten. Alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk, in combinatie met de door u uitgekozen materialen en design.

quooker-flex-oosterom-roosendaal

designkeuken-oosterom

Oosterom Roosendaal

Als meubelmaker en antiekrestaurateur heeft Hans Oosterom jarenlang een schat aan ervaring en vakkennis opgedaan. Bij Oosterom Keukens Interieurbouw B.V. werkt hij met een team van zes vaklieden aan de perfecte oplossing voor u in keukens en inbouwkasten. Doorgewinterde vakmensen voor wie het elke dag weer een cadeau is om te mogen werken met prachtige en pure materialen als hout, natuursteen, metaal, glas en composiet.

De wensen van klanten aanvoelen, vertalen naar een mooi ontwerp en dit vervolgens uitvoeren in kwalitatief hoogstaande materialen: dat is waarop u bij Oosterom Keukens en Interieurbouw B.V. kunt rekenen. Wij maken voor u met de hand een exclusief ontwerp, met oog voor detail, kwaliteit en service.

luxekeuken-oosterom

luxekeuken-oosterom

U geniet van het beste van twee werelden: ouderwets vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste state-of-the-art technologieën. Want wij willen alleen het beste van het beste leveren. In de stijl die u aanspreekt, of dat nou klassiek, nostalgisch-landelijk of juist hypermodern is.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom op industrieterrein Borchwerf in Roosendaal. U krijgt dan een idee van wat wij voor u kunnen maken. Wij laten u graag kennismaken met uiteenlopende stijlen, materialen en technieken. U zult u verbazen over wat allemaal mogelijk is. Op het gebied van design, op het gebied van materialen, maar ook op het gebied van gebruiksgemak. Alles om te komen tot een advies dat perfect is afgestemd op uw wensen.

Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Luxe keukens Bergen op Zoom, maak nu uw afspraak voor uw ‘Droomkeuken’.

Adresgegevens
  • Hoge Bergen 13
  • 4704 RH
  • Roosendaal
>
Openingstijden
  • Ma t/m vrij van 8:00-17:00
  • Zaterdag en S'avonds uitsluitend op afspraak
Sitemap

© Oosterom l Maatwerk Keukens l Maatwerk Kasten 2018 - Website & SEO door MHMediaOplossingen.nl